FC Hongan keskikentällä viimeiset kolme kautta peliä pyörittänyt Javier Hervás jättää seuran. Honka kiitti Hervásta Twitterissä miehen kerrottua päätöksestään.

Hervás, 31, on kuulunut Veikkausliigan keskikenttäpelaajien parhaimmistoon. Peliä rytmittävä espanjalainen saapui Espooseen tammikuussa 2018. Päättyneellä kaudella Hervás kellotti 1 726 minuuttia pelaten kaikissa 22 sarjaottelussa. Tilille merkattiin myös yksi maali. Yhteensä Hervás pelasi Hongassa 87 ottelua, joissa syntyi kahdeksan maalia.

Hervás avasi päätöksensä taustoja Twitterissä.

– Kaikki päättyy aikanaan. Aikani Hongassa päättyy kolmen kauden jälkeen. Haluaisin kiittää henkilökuntaa, kollegoita, seuratyöntekijöitä ja kannattajia näistä kolmesta vuodesta. On ollut kunnia puolustaa ja taistella tälle seuralle. Toivon kaikkea hyvää teille jatkoon. Kiitos todella paljon kaikesta, Hervás kirjoittaa.

Hervás on urallaan edustanut muun muassa La Liga -seura Sevillaa yhdeksän ottelun verran. Lisäksi kokemusta on La Liga 2:sta 94 ottelun verran.

Honka kiitti Hervásia Twitterissä.

– Kiitos näistä vuosista! Tulet aina olemaan yksi meistä, Hongan virallisella Twitter-tilillä kirjoitettiin espanjaksi.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
Javi! ¡Muchas gracias de estos años! ¡Siempre eres uno de nosotros!

#MeOllaanHonka