Veikkausliigalle uusi puheenjohtaja

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga-seurojen muodostaman Jalkapalloliiga ry:n vuosikokous valitsi perjantaina sarjan uudeksi puheenjohtajaksi Kaarlo Kankkusen.

Kankkunen seuraa tehtävässä Matti Apusta, joka toimi Veikkausliigan puheenjohtajana huhtikuusta 2017 lähtien.

Siviilityössään Kankkunen toimii Certego Oy:n toimitusjohtajana. Lisäksi hän on Palloliiton toinen varapuheenjohtaja ja HIFK:n entinen puheenjohtaja.

– Minuun otettiin yhteyttä ja kysyttiin suostumustani ehdokkuuteen. Vastasin myöntävästi toivoen, että mandaatti on vahva ja kannatus on laaja seurojen keskuudessa. Mahdollisimman laaja yksimielisyys on oleellinen asia Veikkausliigan kehityksen ja seuraavien askelien kannalta, kommentoi Kankkunen Veikkausliigan tiedotteessa.

– Veikkausliigalla on takana haastava vuosi eikä tulevaisuudesta ole varmuutta. Sitäkin suuremmalla syyllä meidän täytyy luoda toimintamallit, jossa toimimme ja kehitämme yhdessä rakkaan lajimme miesten pääsarjaa. Hyvä perusta on kuitenkin se, että seuroilla on vahva yhteinen tahtotila Veikkausliigan kehittämiseen.

– Minulla on ollut kunnia itse pelata Veikkausliigassa. Kokemusta on sitten kertynyt eri tehtävistä seurajohdossa ja tietysti myös Palloliiton ja UEFA:n luottamustoimista. Tämän kokemuksen, kentältä ja taustalta, tuon nyt seurojen ja Veikkausliigan palvelukseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.