Veikkausliigasta pudonneen TPS:n puolustaja siirtyy Ruotsiin

© Kuva: Juha Tamminen

Kaksi viime kautta Turun Palloseuraa edustanut laitapuolustaja Tatu Varmanen siirtyy ensi tammikuussa ruotsalaisen Östers IF:n riveihin.

Varmanen, 22, pelasi päättyneellä kaudella Veikkausliigan runkosarjassa 20 ottelua ja tarjoili kaksi maalisyöttöä. Hän aloitti liigakarsinnan ensimmäisen osan Kotkan Työväen Palloilijoita vastaan, mutta tuli loukkaantuneena vaihtoon, eikä pelannut toisessa osassa, joka päättyi 1-1-tasapeliin. KTP nousi vierasmaalisäännön turvin Veikkausliigaan ja TPS putosi Ykköseen.

Aiemmin urallaan Varmanen on edustanut Suomen kentillä myös FC Interiä ja lainalla JJK:ta. Hän on pelannut länsinaapurissa jo aikaisemmin, sillä hän varttui Ruotsissa ja sai jalkapallo-oppinsa IF Brommapojkarnan riveissä.

Östers IF pelaa Ruotsin toisella sarjaportaalla Superettanissa, jossa se on 27 kierroksen jälkeen neljäntenä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.