Veikkausliigatehoja löytyy vaikka muille jakaa – jamaikalaissähikäinen pysyy Suomessa

© Kuva: Juha Tamminen

Ensimmäisen kerran vuonna 2011 Vaasaan kotimaansa Portmore Unitedista saapunut Steven Morrissey jatkaa VPS:ssa myös ensi kaudella. Välillä kotiseuraansa palannut, ja Tanskan Silkeborgissa käynyt sähikäinen on tuttu näky suomalaiskentillä – eikä puolustajille välttämättä se kaikkein toivotuin vastus.

Morrisseyn kovin vuosi Suomessa on toistaiseksi ollut 2012, jolloin maaleja syntyi Veikkausliigassa peräti 15. Maalikuninkuus ei tuolla kaudella jäänyt kauaksi, edelle ylsivät vain IFK Mariehamnissa tuolloin pelannut Aleksei Kangaskolkka (16 maalia), ja FC Interin Irakli Sirbiladze 17 osumallaan.

Päättyneellä kaudella 34-vuotias Morrissey pelasi 19 Ykkösen ottelussa, ja teki niissä yhdeksän maalia.