Zlatan Ibrahimovic avoin paluulle maajoukkueeseen? – ”Vastaisin hänelle, että anna minulle aikaa”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic lopetti A-maajoukkueuransa kesän 2016 EM-lopputurnaukseen. Ibrahimovic jäi Ruotsin kanssa turnauksessa alkulohkoon.

Ruotsin A-maajoukkueessa upeat 62 maalia tykittänyt Ibrahimovic on aloittanut kauden AC Milanissa loistavasti. Kuudessa sarjaottelussa on syntynyt kymmenen maalia ja sillä irtoaa Serie A:n maalipörssin kärkipaikka. AC Milan johtaa Serie A:ta.

Pienoisesta lihasvammasta kärsivä 39-vuotias Ibrahimovic kertoi Aftonbladetille ajatuksensa mahdollisesta paluusta Ruotsin A-maajoukkueeseen.

Ibrahimovic ei sulkenut pois ajatusta maajoukkueeseen palaamisesta, mutta haluaa A-maajoukkueen päävalmentajan Janne Andersonin ottavan ensimmäisen askeleen.

– Jos hän soittaisi minulle ja kysyisi minua maajoukkueeseen, vastaisin hänelle tarvitsevani aikaa miettiäkseni sitä. Mutta hänen on otettava se ensimmäinen askel.

– En ole kiinnostunut palaamaan, jos hän ajattelee minun olevan liian suuri sinne. Jos Anderson ajattelee, että voin tuoda jotain lisää maajoukkueelle, niin sitten ajattelisin sitä, Ibrahimovic totesi.

Lähde: MARCA


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.