Zlatan Ibrahimovicin hämmentävä päivitys käynnisti spekulaatiot paluusta maajoukkueeseen – ”Ei aikaa panna tähän energiaa”

© Kuva: Getty Images

39-vuotias Zlatan Ibrahimovic on ollut alkukauden aikana jälleen uskomattoman kovassa pelivireessä. Ruotsalainen oli sivussa kahdesta Serie A -ottelusta koronatartunnan takia, mutta on tehnyt muissa neljässä ottelussa seitsemän maalia ja antanut yhden maalisyötön. Tehoja on siis syntynyt keskimäärin kaksi per peli, ja seitsemällä maalillaan Zlatan johtaa koko sarjan maalitilastoa. AC Milan on puolestaan Serie A:n kärjessä, ruotsalaisen tehtyä joukkueensa maaleista tasan puolet.

Nyt sanavalmis ja parrasvaloissa viihtyvä Zlatan on jälleen räväyttänyt sosiaalisessa mediassa, legendan toisella todellisella kotikentällä. Zlatan latasi Twitteriin kuvan itsestään Ruotsin pelipaita numero 10 yllään, ja kirjoitti kuvatekstiin ”Long time no see”, vapaasti suomennettuna ”Pitkästä aikaa”.

Kuva käynnisti luonnollisesti spekulaatiot siitä, voisiko Zlatan olla tekemässä paluuta Ruotsin A-maajoukkueeseen. 116 maaottelua pelannut hyökkääjä lopetti maajoukkueessa kesän 2016 EM-kisojen jälkeen. Paluusta spekuloitiin vuoden 2018 MM-kisojen alla, mutta ajatus ei koskaan konkretisoitunut.

Ruotsi pelaa marraskuussa Suomen tavoin kolme maaottelua noin viikon sisällä: ensin harjoituspelin Tanskaa vastaan ja sitten Nations Leaguen ottelut Kroatiaa ja Ranskaa vastaan. Maajoukkueen valmentaja Janne Andersson julkistaa joukkueensa otteluihin keskiviikkona, eikä halunnut kommentoida Aftonbladetille, oliko Zlatanin twiitti pelkkää flirttiä.

Ruotsin maajoukkuetoiminnan päällikkö Stefan Pettersson kertoi omasta puolestaan Sportbladetille, ettei ole keskustellut viime aikoina Zlatanin kanssa. Pettersson tulkitsee Zlatanin viestin olevan pelkkää leikittelyä sillä, että edellisestä maajoukkuekomennuksesta on jo pitkä aika.

– Joo, olihan se… Meillä ei ole kuitenkaan aikaa laittaa energiaa tällaiseen. Janne Anderssonilla on urheilullinen vastuu ja hänen kantansa tähän kysymykseen on ollut varsin selkeä, Pettersson kommentoi.

Sportbladetin tietojen mukaan Ruotsin jalkapalloliitto ei ole ollut Zlataniin liittyen yhteydessä myöskään AC Milaniin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.