39-vuotias Zlatan Ibrahimovic on ollut alkukauden aikana jälleen uskomattoman kovassa pelivireessä. Ruotsalainen oli sivussa kahdesta Serie A -ottelusta koronatartunnan takia, mutta on tehnyt muissa neljässä ottelussa seitsemän maalia ja antanut yhden maalisyötön. Tehoja on siis syntynyt keskimäärin kaksi per peli, ja seitsemällä maalillaan Zlatan johtaa koko sarjan maalitilastoa. AC Milan on puolestaan Serie A:n kärjessä, ruotsalaisen tehtyä joukkueensa maaleista tasan puolet.

Nyt sanavalmis ja parrasvaloissa viihtyvä Zlatan on jälleen räväyttänyt sosiaalisessa mediassa, legendan toisella todellisella kotikentällä. Zlatan latasi Twitteriin kuvan itsestään Ruotsin pelipaita numero 10 yllään, ja kirjoitti kuvatekstiin ”Long time no see”, vapaasti suomennettuna ”Pitkästä aikaa”.

Zlatan Ibrahimović

@Ibra_official
Long time no see

Kuva käynnisti luonnollisesti spekulaatiot siitä, voisiko Zlatan olla tekemässä paluuta Ruotsin A-maajoukkueeseen. 116 maaottelua pelannut hyökkääjä lopetti maajoukkueessa kesän 2016 EM-kisojen jälkeen. Paluusta spekuloitiin vuoden 2018 MM-kisojen alla, mutta ajatus ei koskaan konkretisoitunut.

Ruotsi pelaa marraskuussa Suomen tavoin kolme maaottelua noin viikon sisällä: ensin harjoituspelin Tanskaa vastaan ja sitten Nations Leaguen ottelut Kroatiaa ja Ranskaa vastaan. Maajoukkueen valmentaja Janne Andersson julkistaa joukkueensa otteluihin keskiviikkona, eikä halunnut kommentoida Aftonbladetille, oliko Zlatanin twiitti pelkkää flirttiä.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

Ruotsin maajoukkuetoiminnan päällikkö Stefan Pettersson kertoi omasta puolestaan Sportbladetille, ettei ole keskustellut viime aikoina Zlatanin kanssa. Pettersson tulkitsee Zlatanin viestin olevan pelkkää leikittelyä sillä, että edellisestä maajoukkuekomennuksesta on jo pitkä aika.

– Joo, olihan se… Meillä ei ole kuitenkaan aikaa laittaa energiaa tällaiseen. Janne Anderssonilla on urheilullinen vastuu ja hänen kantansa tähän kysymykseen on ollut varsin selkeä, Pettersson kommentoi.

Sportbladetin tietojen mukaan Ruotsin jalkapalloliitto ei ole ollut Zlataniin liittyen yhteydessä myöskään AC Milaniin.