AC Ouluun uusi vahvistus Veikkausliiga-putoajan riveistä

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan sarjanousija AC Oulu on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen keskikenttäpelaaja Obed Malolon kanssa. Malolo, 23, siirtyy Ouluun Rovaniemen Palloseurasta, joka taas putosi pääsarjasta.

HJK:ssa jalkapallo-oppinsa saanut Malolo on edustanut Veikkausliigassa kasvattajaseuransa ja RoPS:n lisäksi myös Seinäjoen Jalkapallokerhoa. Kaikkiaan hän on pelannut Veikkausliigassa 89 ottelua tehden niissä yhden maalin ja syöttäen kolme.

Malolo on tuttu pelaaja AC Oulun päävalmentajalle Jyrki Aholalle Klubista.

– Obi tuo joukkueeseemme tarvittavaa liigakokemusta ja pitkän loukkaantumisen jälkeen uran suunta on hänellä ylöspäin. Oikein roolitettuna hänellä on mahdollisuus ottaa askel eteenpäin urallaan. Obi on erittäin työteliäs ja aktiivinen pelaaja, mikä sopii meidän ensi kauden juttuumme erinomaisesti, kommentoi Ahola seuran sivuilla.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen odottaa Malololta vahvaa panosta keskikentälle.

– Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta kokemusta Veikkausliigasta löytyy jo seitsemän kauden ajalta. Obed on keskikentän keskustan työteliäs ja periksiantamaton pelaaja, joka vasenjalkaisuutensa ja taitonsa ansiosta tuo meidän pelaamiseen uutta ulottuvuutta. Puolustussuuntaan hän ennakoi tilanteita hyvin eikä kaihda kaksinkamppailuihin menemistä. Olen tosi iloinen, että saimme hänet meidän riveihin.

AC Oululla on Malolon myötä 17 pelaajasopimusta ensi kaudeksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.