Mestarien liiga
Ajax – Atalanta
Keskiviikko 09.12. klo 19:55

Panokset ovat kovat D-lohkon ratkaisevassa kamppailussa. Liverpool on jo varma jatkoon menijä lohkosta, mutta Ajax ja Atalanta ratkovat toisen jatkopaikan. Ajaxilla on edessään pakkovoitto, mutta Atalanta menee jatkopeleihin myös tasapelillä. Paineet ovat siis epäilemättä kotijoukkueella.

Ajax hävisi viime viikolla Liverpoolille 1-0 ja jäi lohkossa siis pakkorakoseen. Viikonloppuna joukkue pelasi heikon pelin kotonaan ja hävisi Twentelle 1-2. Arvailujen varaan jää, minkä verran keskiviikon huipputärkeä ottelu vaikutti suoritukseen. Amsterdamilaisilta puuttuvat kokoonpanosta Noussair Mazraoui, David Neres sekä Mohammed Kudus, joten aivan parhaimmillaan eivät isännät peliin pääse.

Atalanta ei ollut Midjyllandia vastaan parhaimmillaan ja jäi pistejakoon tanskalaisten kanssa. Viikonloppuna joukkueelle tuli yllättävä huilivuoro, kun Udinese-peli jouduttiin siirtämään rankkasateen vuoksi. Tiukassa pelirytmissä tästä voi olla arvaamattoman iso etu. Isossa kuvassa Atalanta ei ole ollut yhtä hyvä kuin viime kaudella. Poissaolijoita on kourallinen: Robin Gosens ja Aleksei Miranchuk joutuivat sivuun koronan vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ajax on pakotettu pistämään otteluun vauhtia jossain vaiheessa ja Atalanta kyllä osaa vauhdikkaan pelin salat. Vedonlyönnissä tekee mieli yrittää bergamolaisten voittoa, sillä ei Ajaxia tässä osaa kovin selkeänä suosikkina pitää. Vetosuositus on Atalanta voittaa ottelun kertoimella 3,00.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO