Valioliiga
Arsenal – Chelsea
Lauantai 26.12. klo 19:30

Arsenal astuu Chelseaa vastaan kammottavassa tilanteessa: peli ei kulje, sarjasijoitus on huonompi kuin miesmuistiin ja Mikel Artetan pään päällä heiluu miekka. Tilanteeseen ei tullut parannusta viikolla Liigacupissa, joten nyt uutta nousua yritetään paikallisvastustajan kustannuksella. Europaikoista taisteleva Chelsea ei tosin ole vastuksista helpoimpia.

Pelillisesti Arsenal ei ole ollut viime liigaotteluissaan täysin toivoton, mutta voitoton putki on jo seitsemän ottelun mittainen. Pelaajatilanne paranee, sillä pelikieltoja ei enää ole päällä ja Thomas Partey onkin ainut varma poissaolija. Pierre-Emerick Aubameyangin pelikuntoa jännitetään vielä. Paineet Artetan päällä ovat sitä luokkaa, että tästä ottelusta yritetään repiä tulosta kaikin keinoin. Tämä vaatisi kylläkin maalihanojen aukeamista. Isännät antavat hieman lepoetua viikkopelistä tulleen rasituksen vuoksi.

Chelsea katkaisi orastavan tappioputkensa komealla voitolla West Hamista. Frank Lampardin joukkio on ollut hyvinkin sarjasijoituksensa väärti peliesitystensä perusteella ja joukkue tulee luultavimmin taistelemaan europaikoista kauden loppuun asti – tosin siirtomarkkinoilla käytettyjen puntien valossa tätä sopii odottaakin. Tästä ottelusta Lampardilta puuttuu Hakim Ziyech, eikä Ben Chilwellin ja Reece Jamesin pelaaminen ole todennäköistä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimet ovat melko lailla jiirissä, joten niistä ei ole revittävissä etua. Tätä enemmän kiehtookin korkeat maaliluvut – Chelsea on yksi sarjan tulivoimaisimmista yhdistelmistä, mutta kokoonpanotiedot eivät lupaa hyvää vieraiden puolustukselle. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,93.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS