Barcelonasta potkittu seuraikoni sai kovaa palautetta entiseltä suojatiltaan: ”Kohteli minua kuin p*skaa”

© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkueen entinen maalivahti Víctor Valdés voitti Barcelonan paidassa kaiken mahdollisen, mutta hänen valmennusuransa ei ole sujunut yhtä ruusuisesti.

Valdés, 38, luotsasi viime vuonna Barcelonan alle 19-vuotiaiden joukkuetta, mutta hän sai kenkää jo muutaman kuukauden jälkeen.

Lehtitietojen mukaan päällimmäinen syy potkuihin oli Valdésin ja seuran akatemiaa johtavan Patrick Kluivertin viileät välit, mutta taustalla oli tiettävästi paljon muitakin ongelmia. Valdés ei esimerkiksi suostunut käyttämään samaa formaatiota kuin kaikki muut seuran juniorijoukkueet, ja hän jätti vaihtopenkille pelaajia, joita muut valmentajat pitivät seuran suurimpina lupauksina.

Valdés ei myöskään osallistunut valmentajien tapaamiseen, jossa kaikki muut Barcelonan valmentajat olivat paikalla. Erikoisin kohu syntyi siitä, kun Valdés suuttui Barcelonan tiedottajalle, koska hänelle ei ollut eräässä lehdistötilaisuudessa järjestetty pöytää ja tuolia.

Vaikeasta maineestaan huolimatta Valdés sai viime kesänä pestin Espanjan neljänneksi korkeimmalta sarjaportaalta, kun UA Horta palkkasi hänet päävalmentajakseen.

Nyt Valdésin ihmisjohtaminen on saanut kritiikkiä Hortan entiseltä hyökkääjältä Sergi Morenolta, joka oli yksi kolmesta pelaajasta, jotka Valdés passitti pari päivää sitten pihalle.

– Olimme kuntosalilla ja treenin päätyttyä Víctor tuli luoksemme ja sanoi, ettemme kuulu hänen suunnitelmiinsa. Emme olleet riittävän laadukkaita pelaajia hänelle, kommentoi Moreno BTV:lle.

– Hän pyysi meitä hakemaan tavaramme ja poistumaan. Emme voineet enää harjoitella joukkueen kanssa, koska hän halusi uusia pelaajia.

– Hän on itsekeskeinen ihminen, jota vaivaa nöyryyden puute. Hän luulee pelaavansa FIFAa (videopeli), ikään kuin me pelaajat olisimme pelikortteja.

– Olemme ennen kaikkea ihmisiä ja Víctor kohteli minua kuin paskaa. Elantoni tulee jalkapallosta, joten miten minä nyt maksan kaiken?


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.