Valioliiga
Brighton – Arsenal
Tiistai 29.12. klo 20:00

Valioliiga jatkuu mielipuolisella pelitahdilla ja tiistaina on ohjelmassa viisi ottelua. Brighton jatkaa vaivalloista taivaltaan sarjataulukon alemmassa keskikastissa – putoamisviivaan on matkaa vain kaksi pistettä. Arsenal puolestaan pudotti suunnattoman apinan selästään voittamalla Chelsean Tapaninpäivänä. Tiistain ottelussa painaa paljolti palautuminen – isännillä on alla ainoastaan yksi vaivainen lepopäivä.

Brighton on luonut koko kauden mittakaavassa hyvin maalipaikkoja, mutta käyttänyt ne hyväkseen huonosti. West Hamia vastaan maalinteko onnistui ja tuloksena oli ansaittu vieraspiste. Tosin tasapelit eivät pidemmän päälle auta pääsemään eroon putoamispeikosta, vaan kolmen pisteen voittoja tarvittaisiin kipeästi. Graham Potterilla on tiistaina harminaan kourallinen loukkaantumisia.

Mikel Artetan työrauha palasi ainakin hetkeksi helpottavalla Chelsea-voitolla. Koko kauden mittakaavassa jälki on ollut kuitenkin sangen kehnoa ja alhainen sijoitus sarjataulukossa ansaittu. Chelsea-pelissä vastuuta saivat harvemmin parrasvaloissa paistattelevat nuoret pelaajat ja nämä vastasivat huutoon hienosti. Samoja naamoja nähtäneen avauksessa tiistainakin. Thomas Partey, David Luiz sekä Gabriel ovat poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenal on vieraissakin niukka suosikki. Kerrointen valossa eniten kiinnostaa Brightonin venyminen pisteille. Hieman pidemmällä lepoajalla kyseessä olisi oikeinkin maistuva veto. Tälläkin skenaariolla kyseessä on joka tapauksessa ylikerroin. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Brighton +0.5 kertoimella 1,73.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO