© Kuva: Getty Images

Brighton – Sheffield Utd: Loppuuko epäonni?

Valioliiga
Brighton – Sheffield Utd
Sunnuntai 20.12. klo 14:00

Sunnuntain Valioliiga alkaa kahden huonossa jamassa olevan joukkueen keskinäisellä kamppailulla. Brighton on valumassa sarjataulukon alempiin kerrostumiin ja ennätysmäisen huonon alkukauden pelannut Sheffield United on ollut siellä sarjan alusta alkaen. Molempien joukkueiden puolesta on sanottava, että ne ovat olleet myös todella epäonnekkaita.

Brighton sai viikolla Fulhamilta vieraspisteen, muttei tappiokaan olisi ollut mikään vääryys. Kahdessa viime ottelussa Graham Potterin suojateilla on ollut vaikeuksia luoda maalipaikkoja. Kokoonpanotilanne parani jo viikolla huomattavasti, kun Tariq Lamptey ja Adam Lallana palasivat tositoimiin. Niinpä Florin Andone on tällä hetkellä ainoa varma poissaolija. Brighton ei ole hetkeen pelannut luokkansa edellyttämällä tavalla.

Sheffield United tekee kyseenalaista historiaa – joukkue on saalistanut tähän mennessä ainoastaan yhden pisteen. Jatkoa alakulolle tuli viikolla, kun Manchester United haki pisteet teräskaupungista, vaikka Blades oli lopussa lähellä tasoitusta. Chris Wilder odottaa Oli McBurnien pelikunnon palautumista – viikolla mies oli olkapäävamman vuoksi poissa. Sunnuntain ottelu olisi todellakin pakko voittaa tai kausi on lopullisesti taputeltu jo ennen joulua.

Lyö vetoa ottelusta:

Vastakkain on kaksi joukkuetta, joiden itseluottamusta on koeteltu. Brighton ei tosiaan maistu megasuosikkina, sillä joukkue on voittanut tällä kaudella vain kahdesti. Bladesin suorituksissa on pientä valoa näkyvissä ja nyt kokeillaan, saisiko joukkue mukaansa edes pisteen: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Sheffield Utd +0.5 kertoimella 2,33.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.