Valioliiga
Everton – Arsenal
Lauantai 19.12. klo 19:30

Sarjassa viidentenä viilettävä Everton isännöi lauantain alkuillan matsissa kriisistä kriisiin kulkevaa Arsenalia. Evertonilla on alla kaksi vakuuttavaa voittoa, kun taas Arsenal on viimeksi voittanut Valioliigassa marraskuun alussa. Ymmärrettävästi keskustelut Mikel Artetan luottamuksesta ovatkin nousseet pitkin loppuvuotta – paineet alkavat olla todella kovat.

Everton toipui suvantovaiheestaan hienosti: voitot Chelseasta ja Leicesteristä ilman takaiskumaaleja ovat hieno näyttö Carlo Ancelottin suojattien vireestä. Tämä siitä huolimatta, että alemmista kerroksista puuttuvat tärkeät Lucas Digne sekä todennäköisesti myös Allan. James Rodriguez sekä varsinkin Seamus Coleman alkavat lähestyä pelikuntoa. Ancelottin pitää todennäköisesti turvautua luoviin ratkaisuihin ryhmityksensä suhteen.

Arsenal katkaisi tappioputkensa Valioliigassa ja pelasi kotonaan tasapelin Southamptonia vastaan – Artetan suojatit kärsivät ottelussa takaiskun, kun Gabriel lensi pihalle tunnin kohdalla. Myös Granit Xhaka on pelikiellossa hölmöilynsä vuoksi. Thomas Partey on loukkaantuneena ja muutaman pelurin kuntoa tarkastellaan vielä ennen peliä. Vanne puristaa päätä sekä joukkueen sisällä että kannattajien keskuudessa – Arsenalia ei ole totuttu näkemään näillä sijoituksilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenal jatkaa tässä ottelussa vastapelikohteena. Otteiden on parannuttava, jotta usko joukkueen tekemiseen palautuisi. Vihjeenä on kotivoitto, jonka maistuvuus on hyvää perusluokkaa. Vetosuositus on siis Everton voittaa ottelun kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO