Goal uutisoi, että Serie A:n ja Mestarien liigan pirteimpiin onnistujiin viime kausina lukeutunut Atalanta on saamassa vahvistusta Ukrainasta.

Keskikenttäpelaaja Viktor Kovalenko, 24, on liittymässä italialaisseuraan mahdollisesti jo tammikuussa. Goalin mukaan Kovalenko ja Atalanta ovat jo sopineet etukäteen ehdoista.

Kovalenko edustaa tällä hetkellä Ukrainan liigan Šah’tar Donetskia, jonka kanssa hänellä on sopimus kauden loppuun saakka. Siirtokorvauksen saadakseen seuran on kuitenkin myytävä Kovalenko tammikuun siirtoikkunan aikana.

Kovalenko voi tulla myös suomalaisille tutuksi pelaajaksi pian, sillä hän on Ukrainan maajoukkuepelaaja. Suomi kohtaa Ukrainan MM-karsinnoissa 28. päivänä maaliskuuta vieraissa. Ukraina puolestaan vierailee Suomessa 9. lokakuuta.

Kovalenko on pelannut Ukrainan maajoukkueessa 29 ottelua maaleitta. Hän on pelannut Ukrainan liigassa tällä kaudella kahdeksan peliä ja tehnyt niissä neljä maalia. Mestarien liigan lohkovaiheessa hän pelasi kolme ottelua.

Atalanta eteni Mestarien liigassa pudotuspeleihin toisena kautena peräkkäin. Joukkue kohtaa ensimmäisellä jatkokierroksella Real Madridin. Italian pääsarjassa Atalanta on sijalla seitsemän.

Atalantassa pelaa jo ennestään yksi Ukrainan maajoukkuemies, sillä keskikenttäpelaaja Ruslan Malinovskyi edustaa seuraa.