Tammikuun siirtoikkuna lähestyy, joten pelaajien agentit ovat antaneet viime aikoina paljon kommentteja lehdistölle.

Agentit voivat tavoitella lausunnoillaan parempia neuvotteluasemia. Esimerkiksi Mohamed Salahin agentti Mohamed Aboutrika kertoi vastikään, ettei egyptiläispelaaja ole tyytyväinen Liverpoolissa.

Aiemmin myös Paul Pogban agentti Mino Raiola totesi julkisesti, ettei Pogba viihdy Manchester Unitedissa ja haluaa siirtyä muualle.

Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínezin agentti Beto Yaque valitsi toisenlaisen linjan argentiinalaisen Olén haastattelussa.

− Lautaro on iloinen Interissä, Yaque sanoi.

Martínezia huhuttiin erityisesti viime kesänä Barcelonaan. Myös muut huippuseurat ovat olleet kiinnostuneita Argentiinan 23-vuotiaasta maajoukkuehyökkääjästä.

− Hän kasvaa ja kehittyy vielä. Hän on vasta nuorukainen, jolla on valtavasti potentiaalia, Yaque jatkoi.

Martínezilla on sopimus milanolaisseuran kanssa vuoteen 2023 saakka. Hän on tehnyt Serie A:ssa kuluvalla kaudella kuusi maalia 14 pelissä. Mestarien liigan lohkovaiheessa hän iski yhden osuman kuuteen peliin.

− Sanoisin, ettei hänellä ole rajoja. Hänestä voi tulla jalkapalloilijoiden eliittiä, Yaque kehui.

Martínez ja Internazionale jatkavat Serie A:n mestaruuden metsästämistä sunnuntaina 3. tammikuuta Crotonea vastaan. Toisena sarjassa oleva Inter on paikalliskilpailijaansa AC Milania perässä pisteen verran. Euroturnauksissa Interin tie pysähtyi Mestarien liigan lohkon nelossijaan.

Lähde: Goal