Suomen miesten futsalmaajoukkue tavoitteli MM-kisapaikkaa jatkokarsinnan toisessa osaottelussa Serbiaa vastaan.

Suomi tarvitsi Vantaalla pelatusta toisesta osaottelusta kahden maalin voiton, sillä Serbia oli ensimmäisessä kohtaamisessa vahvempi 1−0.

MM-kisapaikka jäi Suomen osalta haaveeksi. Ensimmäisen puoliskon jälkeen näytti suomalaisten kannalta lupaavalta, sillä Suomi johti peliä 3−2.

Serbia kuitenkin nousi ohi toisella jaksolla. Vieraiden ykköstykki oli Jovan Lazarević, joka aloitti maalinteon 12. minuutilla ja iski kaksi osumaa toisella puoliajalla.

Suomi sai loppuhetkillä tasoituksen 5−5:een, mutta olisi tarvinnut vielä kaksi maalia päästäkseen kisoihin.

Futsalin MM-turnaus pelataan vuonna 2021 Liettuassa.

Futsalmaajoukkue

@FutsalSuomi
Upea ottelu Suomelta, mutta valitettavasti 5-5 -tasapeli ei riitä kisapaikkaan. Pettymys on suuri, mutta tästä joukkueesta voi olla mielettömän ylpeä. #FINSRB #Futsal #FutsalFi