Mestarien liigan pudotuspeleihin tiensä raivanneen Atalantan leirissä nousi alkuviikolla pienimuotoinen kohu, kun mediassa arveltiin joukkueen pitkäaikaisen valmentajan Gian Piero Gasperinin harkitsevan tehtävänsä jättämistä. Syynä spekulaatioihin oli kiivas yhteenotto joukkueen kapteenin ja pitkäaikaisen luottopelaajan Alejandro ”Papu” Gómezin kanssa.

Nyt tilanne on kääntynyt sikäli päälaelleen, että tuoreimpien tietojen mukaan lähtijä voikin olla 32-vuotias argentiinalaishyökkääjä Gómez. Gómez vietti vaihtopenkillä koko sunnuntain sarjapelin Fiorentinaa vastaan, ja pelaajasiirtoihin erikoistuneen toimittaja Gianluca Di Marzion mukaan hän saattaa lähteä Atalantasta jo tammikuun siirtoikkunassa.

Gómezin väitetään vastustaneen Gasperinin ohjeita marraskuussa Midtjyllandia vastaan pelatun Mestarien liiga -ottelun yhteydessä. Miesten välisten suhteiden uskotaan sen jälkeen vain heikentyneen.

– Gasperinin ja Gómezin välit ovat erittäin kireät, Di Marzio totesi.

[readmore from=Gomez-Alejandro]

– He solmivat aselevon Mestarien liigaan, mutta tämän päivän hyllytys on merkki kriisistä, joka voi johtaa Gómezin myyntiin tammikuussa. Emme tiedä vielä, mihin seuraan hän voisi mennä. Meidän täytyy selvittää, haluaako hän laskea seuraavan seuran osalta rimaansa, vai haluaako hän siirtyä ulkomaille.

Gómez on pelannut Atalantassa huimat 251 ottelua, joissa hän on tehnyt 59 maalia ja syöttänyt 71 osumaa. Tällä kaudella Goméz on tehnyt 15 ottelussa viisi maalia ja syöttänyt neljä.

Papu Gómez on pelannut Atalantassa syyskuusta 2014 lähtien. Hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2022.

Lähteet: Football-Italia ja Transfermarkt