Valioliiga
Leeds – West Ham
Perjantai 11.12. klo 22:00

Valioliigakierros avataan perjantaina Elland Roadilla, jossa lievää laskusuhdannetta läpikäyvä Leeds isännöi West Hamia. Marcelo Bielsa rikkoi jälleen kerran kaavaa ja ilmoitti joukkueensa avauskokoonpanon jo keskiviikon lehdistötilaisuudessa – normaalisti tämä asia pidetään visusti salassa, kunnes kokoonpanot julkistetaan virallisesti tuntia ennen ottelua. Bielsa haastaa vallitsevaa toimintakulttuuria siis kaikilla rintamilla.

Leeds on tällä hetkellä sarjataulukossa alemmassa keskikastissa. Viime viikonloppuna Bielsan suojatit haastoivat rohkeasti Chelsean, mutta eivät voineet lopulta paremmalleen mitään. Robin Koch loukkaantui ottelussa. Myös Diego Llorente on sairastuvalla, joten Bielsa ilmoitti Luke Aylingin pelaavan keskuspuolustuksessa. Leedsin kotisaldo kaipaisi parannusta, sillä joukkueella on tältä kaudelta vasta yksi kotivoitto.

David Moyes odottaa, että Michail Antonio, Ryan Fredericks ja Andrei Yarmolenko olisivat perjantaina avauksen kunnossa. Aika näyttää, pitääkö tämä kutinsa. Hammers piti viime viikonloppuna Manchester Unitedia pihdeissään tunnin verran, mutta sortui lopulta 1-3 tappioon. Kokonaisuudessaan West Ham on yksi alkukauden iloisimpia yllättäjiä. Stabiili ja tasapainoinen West Ham tulee olemaan korkealla jatkossakin – mistään suonenvedosta ei ole kyse.

Lyö vetoa ottelusta:

Leeds ei kuulu niihin joukkueisiin, jotka saisivat vielä tässä vaiheessa katsojia kotipeleihinsä. Kotiedulle ei siis voi laskea tästä bonusta ja muutenkin Leeds on ottelussa hyvin marginaalinen suosikki. Tämä jättää hieman ilmaa West Hamin kertoimille, joihin tartutaan kiinni: West Ham voittaa ottelun kertoimella 3,05.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS