Mestarien liiga
Liverpool – Ajax
Tiistai 01.12. klo 22:00

Maanosan huippujoukkueet ja -pelaajat joutuvat tahkoamaan otteluita hengästyttävällä tahdilla. Tällä viikolla Mestarien liigan lohkoissa jatketaan viidennen kierroksen merkeissä. D-lohkossa tilanne on kutkuttava, sillä jatkopaikat ratkotaan Liverpoolin, Ajaxin ja Atalantan kesken – tanskalainen Midtjylland on odotetusti ollut liian kevyt yhdistelmä näihin karkeloihin.

Loukkaantumisista kärsinyt Liverpool koki edellisellä kierroksella ensimmäisen tappion, kun Atalanta haki pisteet Anfieldilta. Myös Ajax nousi iskuetäisyydelle voitettuaan Midtjyllandin. Poolin haasteet jatkuivat viikonloppuna Brightonia vastaan, kun Jürgen Kloppin suojateilta hylättiin VAR-päätöksillä kaksi maalia. Brighton nousi lopussa tasoihin sangen löysästi tuomitulla pilkulla. Poolilla on edelleen raskaasti loukkaantumisia, vaikka pientä parannusta tilanteeseen onkin odotettavissa.

Ajaxilla on parempi kokoonpanotilanne, sillä Mohamed Kudus on ainoa varma poissaolija. Perustasossa amsterdamilaiset antavat toki paljon eteen, mutta kasvattajaseuraksi profiloituneen joukkueen suorittaminen tällä tasolla on upea suoritus. Kotimaan sarjassa viikonloppuna kevyt Emmen kaatui viidellä maalilla. Nyt on tosi kyseessä, sillä tämä ottelu tulee olemaan elintärkeä jatkopaikan kannalta.

Lyö vetoa ottelusta:

Pool saa tulivoimaisen yhdistelmän jalkeille, vaikka alakerta onkin sangen repaleinen. Motivaatio on nyt tapissaan ja tasoeroa poissaoloista huolimatta isäntien hyväksi. Näillä kertoimilla pelivalinta on melko selvä – kuitille laitetaan kotivoittoa: Liverpool voittaa ottelun kertoimella 1,76.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO