Valioliiga
Liverpool – Tottenham
Keskiviikko 16.12. klo 22:00

Valioliigan viikko-otteluissa on todellinen namupala, kun sarjan kärjessä tasapistein olevat Liverpool ja Tottenham ottavat yhteen. Syksy on ollut kiireinen ja otteluruuhka näkyy varsinkin Liverpoolin poissaoloissa: loukkaantumisia on edelleen hurja määrä. Spurs on selvinnyt tässä suhteessa vähemmällä.

Kahden pelin viikkotahti jatkuvalla syötöllä on raskasta ja Poolin otteissa on näkynyt loukkaantumisten lisäksi väsymystä. Hyökkäys ei jauha tilanteita ja sitä mukaa maaleja samaan tahtiin kuin ennen. Sunnuntain tasuria Fulhamia vastaan voidaan kutsua vain ansaituksi. Poissaolijoita löytyy joka osa-alueelta ja harmittavasti pirteästi hyökkäyspelissä kunnostautunut Diogo Jotakin on poissa.

Tottenham tekee maaleja rutkasti enemmän kuin xG antaisi ymmärtää. Laadukkaat pistohyökkäykset ja huikealla itseluottamuksella operoivat hyökkääjät hoitavat homman. Myös alakerta pelaa koko ajan paremmin, vaikka huteja tulee satunnaisesti edelleen. Viikonlopun ottelusta Crystal Palacea vastaan tuli vaikea, mutta tasapeli oli varmasti oikea tulos. Erik Lamela on vieraiden ainoa varma poissaolija.

Lyö vetoa ottelusta:

Poolilla on takanaan järisyttävä 65 tappioton kotiotteluiden putki Valioliigassa. Keskiviikkona Spurs tulee haastamaan tätä putkea kovasti. Pool vie toki ottelun lähes joka toinen kerta, mutta vedoissa ohutta etua on nimenomaan vieraissa. Vetosuositus on Tottenham voittaa ottelun kertoimella 4,25.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS