Mario Balotelli hyvästelemässä Euroopan kentät? – ”Hän olisi faneillemme kuin Maradona”

© Kuva: Getty Images

30-vuotias italialaishyökkääjä Mario Balotelli on ehtinyt pelata ammattilaisuransa aikana kolmessa maassa ja seitsemässä eri seurassa. Viime kauden päätyttyä hän on ollut kuitenkin ilman seuraa, kun sopimus Serie A:sta pudonneen Brescian kanssa päättyi. Viimeksi Balotelli on pelannut maaliskuussa, sillä hän ajautui Brescian kanssa näkemyseroihin ja hänet suljettiin kurinpidollisista syistä joukkueen harjoitusvahvuudesta.

Nyt ilmassa on merkkejä siitä, että Balotelli saattaa siirtyä ensi kerran urallaan pelaamaan Euroopan ulkopuolelle. Hyökkääjän uuden seuran arvellaan olevan perinteikäs brasilialaisseura Vasco da Gama. Rio de Janeirossa pelaavan seuran urheilujohtajan pestiä tavoitteleva Fabio Cordella kommentoi asiaa Corriere dello Sportille.

– Hän haluaisi tulla tänne. Ei unohdeta, että Vasco on Real Madridin jälkeen toiseksi eniten pokaaleja voittanut seura maailmassa, Cordella totesi.

Vasco da Gamassa valmistaudutaan vallanvaihdokseen, ja Cordella tekee yhteistyötä puheenjohtajuutta tavoittelevan Leven Sianon kanssa. Cordella kertoi, että siirron toteutuminen voi venyä ensi vuoden puolelle. Lisäksi hän esitti Balotellin merkityksestä varsin vaikuttavan vertauksen.

– En usko, että Mariolla on tarvetta tulla Rioon hölmöilemään, vaan luulen hänen saavuttaneen henkisen kypsyyden.

– Virallisesti emme voi vielä hankkia pelaajia, mutta viestejä on vaihdettu ja tarjouksia tehty. Muodollisesti olemme jo sopineet kaikesta.

– Toivon, että saamme viimeisteltyä sopimuksen tammikuun 15. päivään mennessä. Vasco tarvitsee Balotellin kaltaista pelaajaa ja hän tarvitsee Vascon kaltaista seuraa. Faneillemme Balotelli olisi kuin (DiegoMaradona, Cordella hehkutti.

36 A-maaottelua pelannut Balotelli on pelannut urallaan muun muassa Internazionalessa, AC Milanissa, Manchester Cityssä ja Liverpoolissa.

Vaikka Vasco da Gaman historia on menestyksekäs, on seura tällä hetkellä Brasilian pääsarjassa putoamisviivan alapuolella.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.