Meksikolaistähden kallo murtui pelottavassa tilanteessa: ”Toivottavasti palaan pian kentälle”

© Kuva: Getty Images

Wolverhamptonin tähtihyökkääjä Raúl Jiménez toivoo palaavansa pian tositoimiin saatuaan kallonmurtuman sunnuntaina.

Meksikolaiskärki ja Arsenalin toppari David Luiz kolauttivat kulmapotkutilanteessa päänsä lujaa yhteen joukkueiden kohdatessa Valioliigassa. Jiménez vaikutti menettäneen välittömästi tajuntansa, ja häntä hoidettiin kentällä pitkään, kunnes hänet vietiin sairaalaan. Luiz pelasi ensimmäisen puoliajan loppuun, mutta tuli tauolla vaihtoon.

Jiménez operoitiin sunnuntaina sairaalassa, ja Wolves kertoi pian leikkauksen jälkeenhänen olevan ”kunnossa”. Myöhään maanantai-iltana Jiménez kiitti Twitterissä huolestuneita seuraajiaan kannustavista viesteistä.

– Jään tarkkailtavaksi ja toivottavasti palaan pian kentälle, kirjoitti meksikolaishyökkääjä.

Jiménez on ollut kahdella viime kaudella Wolverhamptonin paras maalintekijä siirryttyään seuraan kesällä 2018 Benficasta. Kaikkiaan hän on pelannut Wolvesissa 110 ottelua tehden niissä yhteensä 48 maalia ja syöttäen 18.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.