Neymarilta TV-haastattelussa puhutteleva heitto – nähdäänkö pian taas jättisiirto?

© Kuva: Getty Images

Lionel MessiLuis SuárezNeymar. MSN. Tuo trio oli vuosina 2014-2017 yhdessä pelatessaan (Neymar siirtyi Barcelonaan jo 2013) maailman tehokkain kolmikko ja esitteli välillä huumaavan kaunista hyökkäyspeliä.

Trio hajosi vuonna 2017, kun Neymar siirtyi 222 miljoonan euron ME-siirtosummalla Paris Saint-Germainiin, ja tänä syksynä myös Luis Suárez jätti Barcelonan ja teki sopimuksen Atlético Madridin kanssa. Suárez lähti Barcelonasta toki vasten tahtoaan, kun hänelle ei enää paikkaa joukkueesta löytynyt, ja lähellä oli lopulta Messinkin lähtö. Lopulta argentiinalainen jäi kuitenkin täksikin kaudeksi Barcelonaan.

Kolmikko on hyviä ystäviä myös kentän ulkopuolella, ja sekä Messi että Neymar ovat aika ajoin kertoneet, kuinka kivaa olisi pelata taas yhdessä. Näin teki Neymar myös eilen illalla, kun hän hekumoi ESPN:n haastattelussa ajatuksella jälleennäkemisestä.

– Se, mitä kaikkein eniten haluan, on pelata taas yhdessä Messin kanssa, ja nauttia hänen kanssaan kentällä olosta, Neymar latasi.

– Haluan taatusti pelata taas hänen kanssaan. Ensi vuonna meidän on varmasti hoidettava asia.

Neymar teki keskiviikkona kaksi maalia, kun viime kauden finalisti PSG haki tärkeän 3-1-vierasvoiton Manchester Unitedista Mestarien liigassa. Voitto piti PSG:n hyvin taistelussa jatkopaikoista, ja se selviytyy pudotuspeleihin saamalla ensi viikolla pisteenkin kotikentällään turkkilaista Basaksehiria vastaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.