Huuhkajiin marraskuussa räväkän sisääntulon tehnyt Onni Valakari pelasi vain puolituntisen Suomen itsenäisyyspäivänä pelatussa Kyproksen liigan ottelussa Ermid Aradippou-Pafos FC. Tapahtumia riitti sen sijaan sitäkin enemmän.

Valakari vei sarjakauden viidennellä maalillaan Pafosin 1-0-johtoon jo toisella minuutilla. Pallo pomppi pelaajaruuhkasta sopivasti suomalaiselle pelintekijälle, joka latasi irtopallon 13 metristä yhdellä kosketuksella tolpan kautta maaliin. Maalin voi katsoa allaolevasta ottelukoosteesta, jossa se on nähtävissä heti alussa.

Valakarin ilta jäi kuitenkin kesken jo puolen tunnin pelin jälkeen, kun hänet ajettiin ulos kahden varoituksen myötä. Ensimmäistä, 16. minuutilla annettua varoitusta ei ottelukoosteessa näy, mutta toisen varoituksen voi katsoa noin ajassa 2:05. Valakari meni pallontavoittelutilanteeseen käsivarsi ojennettuna ja huitaisi vastapelaajaa epähuomiossa kasvoihin. Tuomari seurasi tilannetta lähietäisyydeltä ja nosti suomalaiselle empimättä toisen varoituksen.

Transfermarktin tilastojen mukaan ulosajo on 21-vuotiaalle Onni Valakarille koko uran ensimmäinen. Transfermarkt listaa Valakarille 116 pelattua ottelua seurajoukkueissa ja 24 eri maajoukkueissa.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Onni Valakarilla oli värikäs ottelu, kun hän teki ensin maalin, mutta sai sen jälkeen kahden keltaisen kortin saattelemana punaisen Pafos FC:n pelatessa 1-1-tasapelin Ermis Aradippouta vastaan. Arajuuri pelasi täydet minuutit. #Huuhkajat

Ottelu päättyi lopulta 1-1-tasanumeroihin. Paulus Arajuuri pelasi täydet 90 minuuttia, sai varoituksen ensimmäisen jakson päätteeksi ja seurasi toppariparinsa kanssa lähietäisyydeltä, kun Onisiforos Rousias puski 74. minuutilla kotijoukkueelle tasoitusmaalin.

Pafos on 12 pelaamansa ottelun jälkeen sarjassa kuudentena 19 pisteellään. Viisi maalia tehnyt Valakari on sarjan maalitilastossa jaetulla kuudennella sijalla. Jaetulla kärkipaikalla on toinen suomalaispelaaja, perjantaina Doxalle rankkarista kauden seitsemännen maalinsa tehnyt Berat Sadik.