La Liga
Osasuna – Alaves
Torstai 31.12. klo 17:15

Jagoba Arrasaten luotsaama Osasuna on ajautunut La Ligassa suoranaiseen syöksykierteeseen, kun kahdeksasta viimeisestä pelistä on onnistuttu kairaamaan vain kaksi pistettä. Näin on ajauduttu putoamiskamppailuun ja Arrasaten yllä leijuu hyvin vahva potkujen uhka. Alaves selätti vaisumman kautensa ja lähtee uudenvuoden aaton kamppailuun voitto alla.

Osasuna pelasi ennen joulua ansaitun tasapelin Elchen vieraana. Inigo Pérez lensi ottelussa ulos ja kärsii pelikieltoaan. Aridane Hernández on puolestaan oman pekkansa kärsinyt. Huolestuttavaa on, että aiemmin tyydyttävästi toiminut alakerta on ollut viime peleissä täysin paperia. Tiheässä ottelurytmissä kelkkaa on vaikea kääntää. Näistä kamppailuista pisteitä olisi ehdottomasti revittävä tai tilanne muuttuu vaikeasta kammottavaksi.

Alaves oli pisteittensä arvoinen Eibaria vastaan joulun alla. Ottelu oli puolustusvoittoisesta taktiikasta tunnetulle joukkueelle yllättävänkin eläväinen. Rodrigo Battaglia on pelikiellossa ja pari loukkaantumistakin on, mutta pahempikin tilanne on tänä syksynä ollut. Pablo Machínin suojatit lähtevät tuskin riehumaan vierasottelussa, mutta haavoittuvaisia isäntiä vastaan paikkoja voi siunaantua silti.

Lyö vetoa ottelusta:

Osasuna on vetomarkkinoilla ehdottomasti liian suuri suosikki. Tasurivarmistus on varovaisen betsarin valinta, mutta itse lähden in varhaisen voitonmaksun innostamana yrittämään suoraa vierasvoittoa. Vetosuositus on Alaves voittaa ottelun kertoimella 3,30.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

VARHAINEN VOITONMAKSU

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS