Paris Saint-Germainin toppari Presnel Kimpembe osoitti viime sunnuntaina, mitä hänelle tarkoittaa laittaa kroppansa likoon joukkueensa edestä.

PSG joutui pettymään, kun se jäi Ligue 1:n kärkikamppailussa Lillen vieraana 0-0-tasapeliin, mutta ilman Kimpembeä, 25, pariisilaiset olisivat hyvinkin saattaneet hävitä.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä kymmenisen minuuttia, kun Lille pääsi vastahyökkäykseen neljällä yhtä vastaan.

Kimpembe oli PSG:n alimpana pelaajana ja venäytti takareitensä kirmatessaan kohti omaa maaliaan, mutta hän pelasi tilanteen loppuun linkuttaen osittain toisella jalallaan. Kimpembe pääsi liukumaan väliin, kun Burak Yılmaz otti hieman liian kovan kosketuksen palloon, ja esti lähes satavarman maalin.

Heti taklauksensa jälkeen Kimpembe jäi maahan makaamaan ja pitelemään takareittään. PSG:n fysiot taluttivat hänet kentältä pois ja hänen ottelunsa oli siinä. Kimpembe oli kuitenkin työnsä tehnyt.

Lille ja Lyon ovat tasapisteissä Ligue 1:n kärkisijoilla, mutta kolmantena majaileva PSG:n on niitä vain pisteen perässä.

Kimpembe on ladannut klipin taklauksestaan Twitter-tililleen, jossa sitä on katsottu lähes kolme miljoonaa kertaa. Voit katsoa kyseisen klipin alta. Jos videota ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.