Real Madrid jäätyi jälleen – kutsuuko Eurooppa-liiga?

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan B-lohkon tilanne muuttui tiistaina entistä kutkuttavammaksi, kun Šah’tar Donetsk voitti Real Madridin 2-0.

Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin vajaan tunnin kohdalla, kun Madridin puolustus sekoili oikein olan takaa. Ferland Mendy pääsi Šah’tarin syöttöön väliin ja odotti Raphaël Varanen hoitavan tilanteen loppuun. Varane kuitenkin ilmeisesti luuli, että maalivahti Thibaut Courtois ottaisi pallon, sillä hän tyytyi vain väistämään pelivälinettä. Varanen yllätykseksi Courtois ei tullutkaan maaliltaan vastaan, vaan Šah’tarin Dentinho iski pelin voittomaalin.

Šah’tar paketoi vielä pelin 82. minuutilla Manor Solomonin maalilla. Israelilaislaituri sai pallon keskiviivan tuntumassa ja kuljetti sen aina Madridin rangaistusalueelle asti ennen kuin laukoi tulisen kudin etukulmaan.

Šah’tar Donetsk nousi voiton myötä tasapisteisiin Real Madridin kanssa. Kummallakin on seitsemän pistettä kasassa, mutta Šah’tar on taulukossa Madridin edellä, koska se on ollut vahvempi joukkueiden keskinäisissä peleissä. Lokakuussa Šah’tar voitti Madridin vieraskentällä 3-2.

B-lohkoa johtaa kahdeksan pistettä kerännyt Borussia Mönchengladbach, joka isännöi vielä tiistaina lohkojumbo Internazionalea, jolla on kaksi pistettä. Jos Mönchengladbach ottaa kolme pistettä Interiä vastaan, se varmistaa lohkovoittonsa ja Interin putoamisen tämän kauden europeleistä. Myös tasapeli tietäisi Interin jäämistä viimeiseksi.

Lohkovaiheen päätöskierroksella Real Madrid isännöi Borussia Mönchengladbachia ja Internazionale Šah’tar Donetskia. Kaksi parasta jatkavat Mestarien liigan pudotuspeleihin ja kolmanneksi tulevan europelit jatkuvat Eurooppa-liigan puolella.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.