IFK Mariehamn on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen hyökkääjä Vahid Hambon kanssa. Hambo, 25, siirtyy Ahvenanmaalle FC Lahdesta, jota hän edusti viime kauden ajan.

Aiempina vuosina Italiassa, Englannissa, Romaniassa ja Liettussa pelannut Hambo on edustanut Veikkausliigassa myös FC Interiä, Seinäjoen Jalkapallokerhoa ja Rovaniemen Palloseuraa. Hän on esiintynyt Suomen pääsarjassa 56 ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä 13 maalia ja syöttänyt viisi.

– Tunnemme Vahidin toki hänen ajaltaan SJK:ssa ja Lahdessa ja uskomme, että olemme löytäneet hyökkääjän, joka voi olla meille arvokas. Hän täydentää meidän pienikokoisempia ja nopeita hyökkäyspään pelaajia kuten Albion Ademia, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi seuran sivuilla.

– Uskomme että Vahid on joukkueeseen todella hyvä vahvistus.

Aiemmin IFK Mariehamn vahvisti ensi kauden joukkuettaan jo Eero Tammisella ja Emile Paul Tendengillä, jotka siirtyivät seuraan Ilveksestä.

IFK Mariehamn

@IFKMariehamn
Hambo ny anfallare i IFK!

Vahid Hambo är 25 år, kommer senast från FC Lahti. Han har spelat totalt 56 matcher i Veikkausliiga och representerat klubbar som Inter Turku, SJK, RoPS och Lahti.

Välkommen till Åland och IFK Vahid! #ifk1919

Läs mer här:
ifkfotboll.ax/nyheter/ny-anf…