Zlatan Ibrahimovic on päässyt toisen AC Milan -aikakautensa myötä pelaaman kahden Maldinin sukupolven kanssa. 39-vuotiaas Milanin ruotsalaishyökkääjä kohtasi 2000-luvulla seuran puolustajalegenda Paolo Maldinin edustaessaan Internazionalea ja Juventusta.

Palattuaan viime kaudella AC Milaniin veteraani on päässyt pelaamaan Maldinin pojan Daniel Maldinin rinnalla.

Zlatanin iskukyky ei ole suinkaan hävinnyt iän myötä ruotsalaisen iskettyä kuuteen Serie A -otteluun 10 maalia. Ikinuori supertähti tavoittelee vielä pelaamista kolmannen sukupolven Maldinin kanssa.

– Tulen pelanneeni täällä eri sukupolvien kanssa. Pelasin Paolo Maldinia vastaan ja nyt pelaan hänen poikansa Danielin kanssa. Toivottavasti voisin pelata myös Danielin pojan kanssa. Se olisi ihme, Zlatan kommentoi Focus on the BBC:lle.

Zlatan myöntää hyvästä virestään huolimatta iän tuoneen mukanaan muutamia rajoitteita.

– Rehellisesti sanottuna en pysty enää juoksemaan samalla tavalla kuin ennen. Juoksen nykyään älykkäämmin. Mielestäni se tuo haasteita juuri hyökkääjänä, koska Italian liiga on hyvin tekninen ja Italian filosofiassa on tärkeämpää olla päästämättä maalia kuin tehdä se, ruotsalainen avasi.