Argentiinan maajoukkuemiestä syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä – pelaaja kiistää väitteet

Argentiinan maajoukkueessa 11 peliä pelannut laitahyökkääjä Cristian Pavón kiistää väitteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Pavón on 24-vuotias argentiinalaisen Boca Juniorsin sopimuspelaaja, joka oli viime vuoden loppuun saakka lainalla MLS-seura Los Angeles Galaxyssa.

Pavónia syyttää Marisol Doyle -niminen nainen, joka kirjoitti asiasta sosiaalisessa mediassa. Doylen mukaan Pavón käytti häntä seksuaalisesti hyväksi argentiinalaisen Córdoban maakunnassa, josta Pavón on itse kotoisin.

Doyle kirjoitti päivityksessään pelänneensä reaktioita, joita hän mahdollisesti saisi asiasta julkisesti puhuessaan, sillä Pavón on tunnettu pelaaja. Doyle jatkoi, että on nyt kerännyt rohkeutta tarpeeksi ja vaatii myös kannattamaltaan Boca Juniorsilta toimenpiteisiin ryhtymistä.

Pavón julkaisi lauantaina 9. tammikuuta oman edustajansa lausunnon asiasta. Pavónin edustaja kiisti väitteet ja kertoi niiden olevan valheellisia, ja lisäsi, että Pavón on valmis tekemään yhteistyötä viranomaisten kanssa todistaakseen syyttömyytensä.

Lähde: AS