La Liga
Atletico Madrid – Valencia
Sunnuntai 24.01. klo 22:00

Atletico Madrid jatkaa vakuuttavaa menoaan La Ligan kärjessä: eroa toisena olevaan paikallisvastustaja Real Madridiin on neljä pistettä, vaikka Atletico on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Vaikeaa kautta pelaava Barcelona on puolestaan jo kymmenen pisteen päässä. Valencia matkaa Wanda Metropolitanille haastavissa asemissa, sillä putoamisviiva on vain kolmen pisteen päässä.

Atleticon esitys viikolla Eibaria vastaan ei ollut turhan vakuuttava, mutta lopussa joukkue kuittasi kaikki kolme pistettä Luiz Suárezin pilkkumaalilla. Kotona Diego Simeonen suojatit ovat olleet lähes pysäyttämättömiä: vain Villarreal on onnistunut niistämään pisteen Wandalta. Tähän peliin Koke vapautuu pelikiellosta, joten Kieran Trippierin pekka on ainoa isompi Simeonen harmi sunnuntain ottelussa.

Valencia pelasi viikolla tasurin Osasunan kanssa, vaikka pelitapahtumien valossa olisi ansainnut hävitä. Täksi kaudeksi heikentynyt Valencia pelaa viikolla cupia, mutta tarvitsee kaikki mahdolliset pisteet sarjapaikan säilyttämiseksi. Javi Garcia voisi olla tyytyväinen pisteeseenkin tästä ottelusta. Garcian riveistä puuttuu pitkäaikaispotilas Jasper Cillessen. Daniel Wass on puolestaan pelikiellossa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ennusmerkit lupailevat tästä ottelusta niukkaa kotivoittoa: Atletico harvoin murskaa vastustajiaan. Kotona joukkue on päästänyt vain kaksi sarjamaalia koko kaudella, joten maali voi hyvinkin pysyä tänäänkin puhtaana. Vetosuositus on Atletico Madrid voittaa päästämättä maaleja kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO