© Kuva: Getty Images

Burnley – Manchester United: Voitolla sarjakärkeen

Valioliiga
Burnley – Manchester United
Tiistai 12.01. klo 22:15

FA Cupin kolmas kierros on selvitetty ja Englannissa palataan välittömästi lauteille Valioliigan viikkokierroksen merkeissä. Sekä Burnley että Manchester United selvittivät tiensä cupin neljännelle kierrokselle – Burnley joutui MK Donsia vastaan pilkuille asti, kun United puolestaan voitti Watfordin varsinaisella peliajalla 1-0.

Burnley oli League Onen MK Donsia vastaan vaikeuksissa ja selvisi jatkoajalle vasta Matej Vydran yliaikamaalilla. Jatkoaika ja pilkut toivat Sean Dychen suojateille ylimääräistä rasitusta, eikä Burnleyllä ole mahdollista harrastaa kierrätystä yhtä paljon kuin leveämmän ringin suurjoukkueilla. Tiistain pelissä kokoonpanossa on epävarmuustekijöitä, sillä Sean Dyche joutuu vielä tsekkaamaan useamman pelurin pelikunnon ennen avauksen nimeämistä.

Ole Gunnar Solskjaerilla on varmoja poissaolijoita vain pari, mutta epävarmoja tapauksia sitäkin enemmän. Voi olla hyvinkin, että esim. Paul Pogba ja Eric Bailly eivät tiistaina kentälle kykene. Edinson Cavani on sen sijaan kärsinyt pelikieltonsa ja on melkoisella varmuudella avauksessa. Unitedin lento on ollut vakuuttavaa, sillä voitolla joukkue siirtyy jo sarjakärkeen – joka tapauksessa se tavoittelee vakavasti Valioliigan mestaruutta tällä kaudella.

Lyö vetoa ottelusta:

United on toki vieraissa suursuosikki, mutta kertoimissa ei ole minkäänlaista löysää. Burnleyn vetosuositus on psykologisesti vaikea, mutta kertoimien valossa ainoa mahdollinen. Varovaista petsiä siis kotijoukkueelle: Aasialainen tasoitus, Burnley +1.5 kertoimella 1,68. Myös maalin tappiolla siis lunastetaan.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.