© Kuva: Getty Images

Eibar – Atletico Madrid: Levännyt Tico kovassa iskussa

La Liga
Eibar – Atletico Madrid
Torstai 21.01. klo 22:30

Vuosi sitten tammikuussa Atletico Madrid kärsi yllätystappion vieraissa Eibarille. Tempun toistaminen on illan kotijoukkueelle työn ja tuskan takana, sillä Atletico on aivan hämmentävän kovassa iskussa – vaikka cupista tulikin lähtö pari viikkoa sitten Cornellaa vastaan. Kaikesta päätellen La Ligan mestaruus on Atleticolle kauden päätavoite.

Eibarilla on alla kaksi tappiota: sarjapelissä Levante kukisti Eibarin pelitapahtumien vastaisesti ja heti perään cupissa kärsittiin tappio Navalcarnerolle kehnon toisen jakson jälkeen. Baskit ovat sinällään pelanneet kelpo kauden, mutta José Luis Mendilibarin laatuvalmennus ei silti pysty tilkitsemään peruslaadussa olevia puutteita. Kotijoukkue pääsee otteluun ilman mainittavia terveysmurheita ja cupin pelissä Mendilibar harjoitti hieman kierrätystä.

Atletico saa lepoetua, sillä se ei pelannut enää cupin viime kierroksella. Diego Simeone pääsee siis säästämään paukut sarjapeliin. Viimeisten kolmen kuukauden aikana Tico on voittanut kaksitoista sarjapeliä ja kärsinyt yhden tappion paikallisvastus Real Madridille. Joukkue on ottanut jälleen Simeonen johdolla yhden askeleen eteenpäin. Kokoonpanopuolella Simeonen harmina on pari rajatapausta sekä Koken ja Kieran Trippierin pelikiellot.

Lyö vetoa ottelusta:

Rutkasti vahvempi Atletico vie hyvinkin tämän taiston kuusi kertaa kymmenestä, joten vierasvoiton kertoimissa on etua. Turhia kiemurtelematta sangen maistuva vetosuositus on Atletico Madrid voittaa ottelun kertoimella 1,78.

Huomaa varhainen voitonmaksu Nordicbetillä!

NordicBetillä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.