Ex-huippupelaaja: Cristiano Ronaldo ei ole maailman, eikä edes Serie A:n paras pelaaja – nosti edelle yllättävän nimen

© Kuva: Getty Images

Entisen AC Milanin ja PSG:n huippupelaaja George Weahin mukaan Cristiano Ronaldo ei ole enää maailman, eikä edes Italian Serie A:n paras pelaaja.

35-vuotias Ronaldo, joka on voittanut urallaan viisi kertaa Ballon d’Orin, johdatti keskiviikkona Juventuksen Italian Supercupin voittoon tekemällä ottelun voittomaalin. Pokaali oli Ronaldolle neljäs Juventus-paidassa.

Nykyisin Liberian presidenttinä toimiva Weah paljasti olevansa Ronaldon fani ja arvostavansa portugalilaistähden kovaa työtä urallaan. Maailman parhaana pelaajana hän ei kuitenkaan Ronaldoa enää pidä.

– Ronaldo on osoittanut, kuinka kovan työn ja intohimon yhdistäminen voi tuottaa odottamattomia tuloksia, Weah sanoi La Gazzetta dello Sportille.

– Hän ei ole maailman paras, mutta hän harjoitteli todella kovasti tullakseen maailman parhaaksi. Olen Ronaldon fani, koska hän on pysynyt nöyränä. Hän on ansainnut kaiken saavuttamansa, sillä hän taisteli kovasti päästäkseen sinne, missä hän on nyt.

Mutta kuka on Weahin mielestä parempi pelaaja kuin Ronaldo?

Romelu Lukaku. Hän on osoittanut, kuinka vahva hän on. Hän ei aina ole saanut ansaitsemaansa kiitosta. Hän kehittyy vielä entisestään, mutta jo nyt hän on minun mielestäni täydellisempi hyökkääjä, Weah kertoi.

Inter Milania edustava Lukaku on tehnyt tällä kaudella 12 maalia 17 Serie A -ottelussa. Ronaldo on tehnyt Juventus-paidassa 15 maalia 14 otteluun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.