© Kuva: Getty Images

Fulham – Manchester United: Pallo on vierailla

Valioliiga
Fulham – Manchester United
Keskiviikko 20.01. klo 22:15

Manchester Unitedin tavoitteena on tänään ottaa Valioliigan johtopaikka takaisin Leicesteriltä. Vastaansa United saa putoamisviivan alla keikkuvan Fulhamin, joka on viime aikoina niistänyt tasapelipisteitä sieltä ja täältä, mutta joukkueen perusluokka ja varmistelevaksi muuttunut pelityyli eivät tuo voittoja järin usein. Tänäänkin isäntien ryhmitys on varmuudella melko matalalla.

Fulhamin ottelu Chelseaa vastaan meni pipariksi Antonee Robinsonin ulosajon myötä. Mies aloittaakin tästä ottelusta pelikieltonsa. Terence Kongolo on loukkaantuneena ja muutama peluri on statukseltaan epävarma. Putoamisviiva siintää nyt jo neljän pisteen päässä ja tilanne vaatisi jo voittojakin, joita on koko kaudelta koossa vasta kaksi. Scott Parker lähtee joka tapauksessa otteluun todennäköisesti hyvin nöyrällä taktiikalla ja odottaa vastaiskuista mahdollisia maalipaikkoja.

Manchester United päätyi Liverpoolin vieraana maalittomaan tasapeliin. Tiukasti pelanneella Unitedilla jäi ottelusta jopa hieman jossiteltavaa. Fulhamia vastaan Ole Gunnar Solskjaerin suojateilla on ratkaisun avaimet omissa käsissä, sillä vieraat tulevat kaikella todennäköisyydellä pitämään palloa valtaosan ajasta. Loukkaantumistilanne Unitedilla on hyvä, mutta pientä liikehdintää avauksessa varmasti tulee olemaan – esim. Edinson Cavani lienee avauksessa.

Lyö vetoa ottelusta:

United on ottelussa luonnollisesti suosikki, mutta Fulhamin puolustus on ollut viime aikoina sangen pitävää sorttia. Vetoja pohtiessa katse kohdistuu vähämaalisuuteen, sillä tuskin isännät saavat mahdottomasti maalipaikkoja. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,07.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.