HIFK teki jatkosopimuksen kokeneen kapteeninsa kanssa: ”Uusi valmentaja tuo piristystä”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan HIFK tiedottaa kotisivuillaan tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen 36-vuotiaan keskuspuolustajan Hannu Patrosen kanssa. Patronen on pelannut HIFK:ssa kaksi kautta, ja molemmat niistä joukkueen kapteenina. 43 HIFK:ssa pelaamassaan ottelussa Patronen on tehnyt yhden maalin.

– Hienoa on päästä jatkamaan duunia täällä ja olla mukana HIFK:n reissussa myös ensi kaudella. Jokainen vuoteni tässä seurassa on ollut vähän erilainen, mutta näen kuitenkin, että meillä on hyvällä tavalla jatkuvuutta pelaajistossa, Patronen kommentoi sopimustaan.

– Uusi valmentaja (Joaquín Gómez) tuo tietysti uutta piristystä arkeen joukkueen kanssa. Todella hyvältä ja ammattimaiselta on toiminta näyttänyt treeneissä tällä viikolla.

– Ollaan menty heti (uuden harjoituskauden) alussa jo pienempiin yksityiskohtiin siinä, miten halutaan pelata ja treenata. Tiedetään, että tässä tulee tiettyjä haasteita, joten ollaan käytetty jokainen treeni hyvin hyväkseen. Uusi valmentaja on hyvä auktoriteetti, joka pystyy myös keskustelemaan pelaajien kanssa. Tästä tulee kyllä hyvä juttu.

HIFK:lla on tällä hetkellä yhdeksän pelaajasopimusta ensi kaudelle. Sopimustilanne alla:

Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)

Jani Bäckman (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Erikson Carlos (2021)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.