Ilves nappasi nuoren puolustajan HJK:sta – ”Valinta oli kyllä aika helppo”

© Kuva: Juha Tamminen

Pikkuhuuhkajien toppari Kalle Katz siirtyy Helsingin Jalkapalloklubista Ilvekseen, jonka kanssa hän on solminut 1+2-vuotisen sopimuksen.

Katzilla, 21 ja HJK:lla oli vielä sopimus kaudesta 2021, mutta Ilveksen mukaan seurat pääsivät siirron yksityiskohdista ”nopeasti yhteisymmärrykseen”.

Veikkausliigasta Katz on kerryttänyt 35 ottelun verran kokemusta, josta valtaosa tuli kahden viime kauden aikana lainalla Rovaniemen Palloseurassa. HJK:n edustusjoukkueessa vastuuta ei juuri irronnut, mutta Katz toivoo pääsevänsä isoon rooliin Tampereella.

– Valinta oli kyllä aika helppo. Kun selvisi, että seura vaihtuu, niin ei oikein muita käynyt ensin mielessäkään. Ilves on pärjännyt viime vuosina hyvin ja on näyttöjä siitä, että täällä nuoret kehittyvät ja pääsevät urallaan eteenpäin, kommentoi Katz uuden seuransa sivuilla.

– Kaksi Rovaniemen vuotta oli kyllä minulle hyviä vuosia, sillä sain paljon peliaikaa ja vastuuta. Vaikka tämä viimeinen kausi ei niin hyvin joukkueelta mennytkään, niin itse kyllä kehityin. Olen nyt paljon valmiimpi pelaaja mitä sinne lähtiessä.

– Pelin avaaminen ja puolustaminen on vahvuuksiani. Pystyn aika monipuolisesti pelaamaan. Isoin kehityskohde on tasaisuuden löytäminen oman pelaamiseen, ettei taso hirveästi vaihtelisi pelistä toiseen. Rutiinia siis tarvitaan vielä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.