KuPS:lle iso jatkosopimus: ”Halusimme kaksi mahdollisimman hyvää maalivahtia”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran maalivahtiosasto kaudella 2021 on kivikova. KuPS värväsi maalivahdikseen jo viime vuoden puolella itävaltalaisen Johannes Kreidlin, ja tänään se tiedotti tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen monivuotisen ykkösvahtinsa Otso Virtasen, 26, kanssa.

Alkava kausi on turkulaislähtöiselle Virtaselle KuPS:ssa jo viides. 196-senttinen Virtanen on pelannut näiden kausien aikana 27 nollapeliä ja päättänyt jokaisen neljästä kaudestaan mitali kaulassaan. Kaikkiaan Virtanen on pelannut 166 veikkausliigaottelua.

– Haluamme olla tulevallakin pelikaudella mahdollisimman laadukas joukkue ja halusimme myös kaksi mahdollisimman hyvää maalivahtia. Toivottavasti pojat aiheuttavat valmennukselle positiivisen ongelman siitä, kumpiko pelaa milloinkin, KuPS:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä toteaa seuran tiedotteessa.

– Jalkapallossa kaivataan jatkuvuutta. Nyt kun joukkueen pelaajisto kokee isojakin muutoksia, tällaiset jatkosopimukset ovat tärkeitä.

– Otso on myös äärettömän luotettava torjuja. Hän ei tee virheitä ja hän pystyy toteuttamaan sovittua taktiikkaa ja pelitapaa.

KuPS lainasi viime viikolla 17-vuotiaan maalivahtilupauksensa Hemmo Riihimäen Ykkösessä pelaavaan KPV:hen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.