Qatarilaisrahoitteisen PSG:n tiedetään olevan yksi maailman vakavaraisimmista jalkapalloseuroista. Pohjaton ei silti ole PSG:nkään kassa, ja koronakriisillä on ollut vaikutuksensa myös Ligue 1 -jätin talouteen.

Neymarin ja Kylian Mbappén jatkosopimuksiin tarvitaan varoja, ja samoin mahdollisiin kesän megahankintoihin. Tällaisiksi on huhuttu muun muassa Lionel Messiä ja Sergio Ramosta. Eikä halpaa ollut myöskään valmentajan vaihtaminen. Thomas Tuchelille piti maksaa tuhti erokorvaus, eikä Mauricio Pochettinokaan ole halpa valmentaja.

Niinpä tammikuussa PSG:ssä on edessä pelaajamyyntien operaatio. La Gazzetta dello Sport kertoo, että PSG:n urheilujohtaja Leonardo tavoittelee tammikuun siirtoikkunassa yhteensä 60 miljoonan euron tuottoja pelaajamyynneillä. Siten seuran kassaa saataisiin paikkailtua tulevienkin toimien rahoittamiseksi.

Lehti nimeää myös viisi pelaajaa, jotka PSG on valmis vapauttamaan pelaajamarkkinoille. Kaupan olevat pelaajat ovat Ander Herrera, Thilo Kehrer, Julian Draxler, Idrissa Gueye ja Leandro Paredes.

Lähde: Mundo Deportivo