Lähde: PSG:n ykköskohde tammikuun siirtomarkkinoilla löytyy Lontoosta

© Kuva: Getty Images

Ranskalaislehti RMC Sport kertoo, että Ligue 1 -jätti Paris Saint-Germainin ykköskohde tammikuun siirtomarkkinoilla on Tottenhamin englantilainen keskikenttäpelaaja Dele Alli. Lehden mukaan neuvottelut Allin siirtymisestä Pariisiin ovat jo alkaneet.

Alli sopii kuvaan sikälikin hyvin, että PSG:n valmentajana aloitti vain vähän aikaa sitten argentiinalainen Mauricio Pochettino, jonka luottopelaajia Alli oli Tottenhamissa. José Mourinholta Alli ei ole samaa luottamusta saanut, joten siksi hän liittyisi mielellään Pochettinon joukkoihin.

PSG:n suuresta kiinnostuksesta huolimatta neuvotteluista Tottenhamin kanssa ei odoteta helppoja. Koronakriisi on poikinut PSG:llekin talousvaikeuksia, ja siksi seura tavoittelee tammikuun siirtoikkunassa Allin lainapestiä, eikä pysyvää siirtoa.

Jos Alli Pariisiin onnistutaan tuomaan, voisi se johtaa myös liikenteeseen ulospäin. Antonio Conten valmentama Inter havittelee PSG:stä Leandro Paredesia, ja jos Pochettino saisi Allin joukkueeseensa, voitaisiin Paredes myydä. Jopa ”triangeli” olisi mahdollinen, sillä tässä tapauksessa Inter voisi vapauttaa pienelle peliajalle jääneen Christian Eriksenin palaamaan Tottenhamiin.

Lähde: AS


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.