Lazio antoi AS Romalle kyytiä Derby della Capitalessa

© Kuva: Getty Images

Lazio voitti AS Roman perjantaina 3-0 Italian Serie A:ssa, kun joukkueet kohtasivat Derby della Capitalessa eli pääkaupungin paikallispelissä.

Roma oli ottelun alussa hienoisesti niskan päällä, mutta vajaan vartin kohdalla Giallorossin puolustaja Roger Ibañez töpeksi pahasti. Brasilialaispuolustaja aikaili rangaistusalueella purkunsa kanssa ja Lazion Manuel Lazzari pääsi väliin. Pallo tuli tähtihyökkääjä Ciro Immobilelle, joka tykitti lähietäisyydeltä Lazion johtoon.

Ibañez oli vaikeuksissa myös hetkeä myöhemmin, kun Lazio siirtyi kahden maalin karkumatkalle. Pelaajat jähmettyivät hetkeksi, kun Ibañez kamppasi Lazzarin rangaistusalueella, mutta vihellystä ei kuulunut, joten Lazzari jatkoi pelaamista ja syötti pallon Luis Albertolle, joka toimitti sen sisään.

Lazion maalijuhlia jatkettiin reilun tunnin kohdalla. Biancocelesti järjesti näppärän hyökkäyksen päätteeksi pallon rangaistusalueen rajalle Luis Albertolle, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja sijoitti pelivälineen oikeaan alakulmaan.

Tuloksen myötä Lazio nousi seitsemänneksi ja AS Roma jatkaa kolmantena.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.