Serie A
Lazio – AS Roma
Perjantai 15.01. klo 21:45

Perjantain mielenkiintoisin jalkapallo-ottelu on Lazion ja AS Roman välinen derbypeli. Molemmat joukkueet pelaavat kotiottelunsa Stadio Olimpicolla, joten Lazio on tässä taistossa kotijoukkue vain nimellisesti. Kiihkeän Derby della Capitalen tunnelma ottaa yleisön puutteesta sangen kovaa osumaa.

Ylemmässä keskikastissa oleva Lazio on orastavassa kahden ottelun voittoputkessa. Voitto-otteluissa joukkue on luonut hyvin maalipaikkoja – joskin Parma oli viime viikonloppuna täysin luokaton vastus. Simone Inzaghin ongelmana on paikallispeliin muutama poissaolo, mutta täysin säällisen kokoonpanon Lazio saa kuitenkin kentälle. Syksyn otteluruuhka Mestarien Liigan otteluineen vaati veronsa, eikä joukkue koko aikaa ole näyttänyt niin erikoiselta.

Roma näytti sitkeytensä Interiä vastaan ja saalisti tärkeän tasapelipisteen. Romalla riittää tulivoimaa vaikka muille jakaa, eikä sitä suotta piilotella – Paulo Fonsecan joukkio pelaa parhaimmillaan todella viihdyttävää jalkapalloa. Myös Romalla on paikallispelissä omat poissaolonsa ja niitä on yhteensä kourallinen. Iskukykyä riittää silti kentällekin asti. Romalle voitto olisi tästä ottelusta tärkeä, jotta se pysyisi mukana mestaruustaistelussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Roma on joukkueista selkeästi laadukkaampi, eikä se ole tällä kaudella kokenut Stadio Olimpicolla tappiota. Kun kotiedusta ei tässä ottelussa kannata sen kummemmin välittää, jää Roman kerroin pelattavaksi. Vetosuositus on siis Roma voittaa ottelun kertoimella 2,37.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO