© Kuva: Getty Images

Liverpool – Manchester United: Kärkikaksikko kohtaa

Valioliiga
Liverpool – Manchester United
Sunnuntai 17.01. klo 18:30

Sunnuntain kutkuttavin jalkapallonäytös esitetään Anfield Roadilla, jossa Liverpool saa vieraakseen Manchester Unitedin. Valioliigan kärkikaksikko lähtee otteluun todella jännittävistä lähtökohdista: United johtaa 17 pelatun ottelun jälkeen sarjaa kolmella pisteellä. Anfield Road on ollut Liverpoolille linnake, sillä edellisen kerran joukkue on hävinnyt Valioliigamatsin kotona huhtikuussa 2017. Sunnuntaina kotitaika on todellisessa puntarissa.

Pool on pudottanut kotona pisteitä ennakkoon heikompia joukkueita vastaan, mutta itse asiassa Valioliigan huippujoukkueet eivät ole juhlineet Anfieldillä aikoihin. Poolin suvantovaihe kulminoitui tappioon Southamptonille, vaikka pelitapahtumien perusteella Jürgen Kloppin suojatit olisivat ansainneet ainakin vieraspisteen. Thiago täydentää Poolin tulivoimaa omalla panoksellaan mukavasti ja kokoonpanomurheet keskittyvät enemmän alakertaan. Tärkeään otteluun laitetaan kaikki aseet kentälle.

Ole Gunnar Solskjaer on näyttänyt kaikille epäilijöille pitkää nenää – Unitedin matka kohti sarjakärkeä on ollut hämmästyttävä. Tällä kertaa testi on kyllä kovempi kuin aikoihin, sillä eivät Poolin taidot mihinkään ole taianomaisesti kadonneet. Unitedin hyvän flyytin myötä tuntuu, että ongelmat Paul Pogbankin kanssa olisivat ainakin toistaiseksi ohi: mies oli voitollisessa Burnley-ottelussa kentän parhaimmistoa. Anthony Martialin pelikuntoa jännätään vielä sunnuntaihin asti.

Lyö vetoa ottelusta:

En lähde ottamaan lopputuloksesta kantaa, mutta tämä ottelu haiskahtaa maalirikkaalta. Pelivalinnaksi kelpaa molempien joukkueiden osuminen maalipuitten väliin. Kerroin ei ole suuren suuri, mutta riittävä se on. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin: KYLLÄ kertoimella 1,59.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.