Mauricio Pochettinolle karu avaustappio PSG:n valmentajana – häntäpään seuraa vastaan

© Kuva: Getty Images

Ranskan mahtiseura PSG kärsi sunnuntaina ensimmäisen tappionsa joulukuussa valmentajaksi palkatun Mauricio Pochettinon alaisuudessa, kun putoamisviivan alapuolella ollut Lorient kaatoi sen kotikentällään 3-2. Ottelu oli Pochettinolle PSG:ssä kuudes.

Tappion myötä PSG jatkaa 22 ottelukierroksen jälkeen sarjataulukossa vasta kolmantena. Edelle yltävät pisteen enemmän kerännyt Lyon sekä sarjakärkeen noussut Lille, joka voitti omassa sunnuntain ottelussaan Dijonin 1-0. Lillen etumatka PSG:hen on kolme pistettä.

Lorient siirtyi pelissä 1-0-johtoon Laurent Abergelin kauniilla ylänurkkalaukauksella rangaistusalueen takaa, kun pelattiin pelin 36. minuuttia. PSG:n supertähti Neymarin kaksi rankkarimaalia (45. ja 58. minuutti) käänsivät ottelun vieraille, mutta Lorient ei luovuttanut.

24-vuotias kongolainen Yoane Wissa toi kauden kuudennella maalillaan kotijoukkueen taas tasoihin. PSG haki tasoitusmaalin jälkeen innokkaasti voittomaalia, ja lopulta turhankin innokkaasti.

Lisäjan toisella minuutilla PSG:llä ei ollut ainuttakaan puolustajaa omalla kenttäpuoliskollaan, kun Lorient lähetti 21-vuotiaan, vaihdossa aloittaneen Teremas Moffin karkumatkalle. Nigerialaishyökkääjä ei epäröinyt, vaan sijoitti pallon alanurkkaan ja käynnisti Lorientin villit voitonjuhlat. Moffi onnistui maalinteossa jo viidennessä ottelussa peräkkäin.

Wissa ja Moffi ovat Lorientin kauden parhaat maalintekijät kuudella tekemällään maalilla, mutta sunnuntain ottelun molemmat aloittivat vaihdossa. Ennen PSG:n vierailua Lorient oli sarjassa toiseksi viimeisenä tasapisteissä sarjajumbo Nimesin kanssa, mutta nyt se nousi karsijan paikalle. Viimeisellä suoran säilyjän paikalla oleva Nantes on edellä vain maalieron turvin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.