Näin Barcelona reagoi Lionel Messin sopimusvuotoon

© Kuva: Getty Images

Espanjalainen jalkapalloseura Barcelona on julkaissut tiedotteen liittyen kapteeni Lionel Messin sopimukseen, jonka yksityiskohdista El Mundo kertoi aiemmin julkisuuteen.

Barcelona on pettynyt siihen, että kahden osapuolen välinen luottamuksellinen asiakirja on vuotanut julki.

– FC Barcelona kategorisesti kiistää vastuun tämän asiakirjan julkaisemisesta ja aikoo ryhtyä asianmukaisiin oikeudellisiin toimiin El Mundo -lehteä vastaan – niistä vahingoista, joita tämä julkaisu on saattanut aiheuttaa, seura kertoo.

– FC Barcelona ilmaisee täyden tukensa Lionel Messille, etenkin kohdattaessa pyrkimyksiä saattaa hänen imagonsa huonoon valoon ja vahingoittaa hänen suhdettaan kokonaisuuteen, jossa hän on tehnyt töitä tullakseen maailman parhaaksi ja jalkapallohistorian parhaaksi pelaajaksi.

El Mundo väittää saaneensa haltuunsa kopion Messin ja Barcelonan välisestä pelaajasopimuksesta, joka tehtiin vuonna 2017.

Lehden mukaan luvut vahvistavat, että Messin sopimus on urheiluhistorian suurin. El Mundo kertoo, että argentiinalainen saa neljän kauden aikana maksimissaan 555 237 619 euroa, mikäli kaikki sopimukseen liittyvät ehdot täyttyvät.