Perparim Hetemajn pitkä kuiva kausi oli päättyä todelliseen golazoon – maalivahdilta huippupelastus

© Kuva: Getty Images

Huuhkajista muutama vuosi sitten vetäytynyttä Perparim Hetemajta ei tunneta varsinaisesti maalitykkinä. Hetemaj teki 49 A-maaottelussaan neljä maalia, ja seurajoukkuetasolla osumia on syntynyt Transfermarktin mukaan kymmenen: yksi Veikkausliigassa, yksi Kreikan Superliigassa ja kahdeksan Serie A:ssa.

Edellisen kerran Hetemaj tuuletti tekemäänsä maalia huhtikuussa 2019, kun hän teki Chievo Veronalle toisen maalin 2-1-voittoon päättyneessä ottelussa Lazion vieraana. Vajaan 21 kuukauden kuiva kausi oli hyvin lähellä päättyä sunnuntaina, kun Benevento vieraili Serie A:ssa sarjajumbo Crotonen kotikentällä.

Hetemaj sai korkean keskityksen boksiin ja esitti akrobaattisen puolisaksipotkun, mutta joutui kuitenkin pettymään, kun kokenut 38-vuotias Alex Cordaz venyi vieläkin loistavampaan paraatitorjuntaan. ”Perpan” ei auttanut kuin puistella päätään.

Ruudulle Serie A:ta selostava Velja Engström latasi tilanteesta videoklipin Twitteriin. Hetemajn komean ”melkein-golazon” voi katsoa tämän linkin takaa.

34-vuotias Hetemaj pelasi ottelussa täydet 90 minuuttia, mutta Benevento taipui maalein 1-4. Hetemaj pelaa Beneventossa toista kauttaan, mutta ei ole vielä tehnyt maalia Beneventon joukkueessa. Täksi kaudeksi Serie A:han noussut Benevento on saanut 18 ottelustaan 21 pistettä, ja on sarjassa nyt sijalla 11.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.