© Kuva: Getty Images

Sheffield United – Plymouth: Cup-yllätys ilmassa?

FA Cup
Sheffield United – Plymouth
Lauantai 23.01. klo 17:00

Kammottavaa kautta pelaava Sheffield United on selvinnyt FA Cupissa neljännelle kierrokselle 32 parhaan joukkoon. Vastaan asettuu League Onessa pelaava sympaattinen pikkuseura Plymouth. Sheffield United on päässyt voittojen makuun vasta viime otteluissa – jatkuuko trendi kahta sarjatasoa alempana pelaavaa Argylea vastaan?

Häviämään tottunut Blades meni kolmannelta kierrokselta jatkoon, mutta toinen League One -vastus Bristol Rovers onnistui tekemään ottelussa kaksi maalia. Kauden avausvoitto Valioliigassa saavutettiin viimein surkeaa Newcastlea vastaan, mutta Tottenham oli viime viikonloppuna liikaa Chris Wilderin miehistölle. Valioliigassa sarjassa säilyminen alkaa olla äärimmäisen epätodennäköistä, mutta FA Cupissa houkutuksena olisi seuraavalla kierroksella vastaan tuleva Championship-tason joukkue.

Plymouth on muutaman Championship-kauden jälkeen viettänyt 2010-luvun joko kolmannella tai neljännellä sarjatasolla. Sarjataulukon keskivaiheilla olevat devonilaiset hakivat viikolla arvokkaan voiton Sunderlandista. Ottelussa Plymouth antoi pallonhallinnan ja aloitteet vastustajille, mutta oli viimeistelyssä tappavan tehokas. Tasoeroa isäntiin on luonnollisesti reippaasti, mutta vieraat eivät taatusti myy nahkaansa halvalla.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa voisi olla aineksia yllätykseen. Isäntien itseluottamus on ottanut pitkin kautta suunnattomia kolauksia ja alemman sarjan joukkuekin pystyy Bladesia horjuttamaan. Vetomuodoksi valikoituu, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa: molemmat joukkueet tekevät maalin – KYLLÄ kertoimella 1,90.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.