SJK hankki puolustajan Argentiinan liigasta

© Kuva: Getty Images

Seinäjoen Jalkapallokerho ja argentiinalainen laitapuolustaja Rodrigo Arciero ovat tehneet kaudesta 2021 sopimuksen, joka sisältää myös optiot ”tulevista vuosista”.

Ensimmäistä kertaa ulkomaille siirtyvä Arciero, 27, tulee Seinäjoelle kotimaansa pääsarjaseurasta CA Banfieldista, jonka riveissä hän esiintyi kahden ja puolen vuoden aikana 27 kertaa. SJK ja Banfield ovat sopineet siirron muista ehdoista, ja pelaajasopimus viimeisteltiin Arcieron koronakaranteenin sekä lääkärintarkastuksen jälkeen.

– Minulle jäi heti erittäin hyvä kuva seurasta sekä tästä ensimmäisestä harjoituspäivästä joukkueen kanssa. Tulen Argentiinasta, missä meillä on korkea vaatimustaso jalkapalloon liittyen, ja voin ilokseni todeta, että myös tässä seurassa on erittäin hyvä taso ja ihmiset ovat todella ystävällisiä. Eikä vain pelikaverit, vaan myös valmentajat ja seuran muu väki, aina seuran johdosta lähtien, kommentoi Arciero uuden seuransa sivuilla.

– Henkilökohtaisesti, minulla on isot odotukset tulevasta kaudesta ja tämä tulee olemaan minulle mahtava haaste urallani.

– Mielestäni meillä on myös hyvä joukkue, joten voin sanoa, että odotukset myös sarjan suhteen ovat kovat. Uskonkin, että taistelemme hyvistä sijoituksista ja tuloksista.

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kuvailee Arcieroa monipuoliseksi laitapuolustajaksi.

– Hän tukee hyökkäyksiä oikea-aikaisesti, pystyy keskittämään molemmilla jaloilla sekä puolustaa 1 vastaan 1 -tilanteita erittäin hyvin.

– Prosessi Rodrigon saamiseksi tänne, on ollut käynnissä jo joitain kuukausia, ja nyt kun saimme tämän sinetöityä, voin sanoa, että uskon hänen olevan erittäin positiivinen lisä meidän pelaajaryhmäämme. Hän on kokenut laitapuolustaja, Argentiinan korkeimmalta sarjatasolta, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.