Veikkausliigan kauden 2021 otteluohjelma on saanut sosiaalisessa mediassa enimmäkseen positiivisen vastaanoton.

Menneinä vuosina otteluohjelman julkistamispäivää on odotettu yhtä lailla innolla ja kauhulla, kuten tästä Jumpan twiitistä voi päätellä.

– Onko pakko odottaa Veikkausliigan ohjelman julkistukseen asti vai voiko sen haukkua jo ennakoivasti? kysyi Jumppa Twitterissä noin vartti ennen H-hetkeä.

Jumppa Hällfors

@Jumppa
Onko pakko odottaa #Veikkausliiga'n ohjelman julkistukseen asti vai voiko sen haukkua jo ennakoivasti?

Tulevan kauden ohjelma on kuitenkin saanut kiitosta erityisesti viikonloppupainotteisuudestaan sekä siitä, että kausi alkaa täydellä kierroksella. Sosiaalista mediaa selatessa negatiivisia kommentteja ei meinaa tulla vastaan.

– Ei tämäkään täydellinen ole, mutta täytyyhän nyt olla rehellinen kun on vuosikaupalla skeidaakin heittänyt: tämän vuoden ohjelmassa näkyy jo järjen kajastusta, kommentoi selostaja Juhavaltteri Salminen.

– Eteenpäin on menty. Nopealla silmäyksellä Veikkausliiga on onnistunut saamaan kasaan hyvän otteluohjelman. Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää, jatkaa Ossi.

– Ei lähelläkään täydellistä, mutta yllättävän hyvä. Ainakin näin Klubi-lasien läpi kurkittuna, kirjoittaa Ville.

– Positiivisia asioita pullollaan tällä kertaa tuo liigan otteluohjelma, hehkuttaa Mikael.

Juhavaltteri Salminen

@jvsalminen
Ei tämäkään täydellinen ole, mutta täytyyhän nyt olla rehellinen kun on vuosikaupalla skeidaakin heittänyt: tämän vuoden ohjelmassa näkyy jo järjen kajastusta. #Veikkausliiga

Ossi Pärssinen

@OParssinen
Eteenpäin on menty. Nopealla silmäyksellä #Veikkausliiga on onnistunut saamaan kasaan hyvän otteluohjelman. Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää.

Ville Suutarinen

@suutvil
Ei lähelläkään täydellistä, mutta yllättävän hyvä. Ainakin näin Klubi-lasien läpi kurkittuna. #Veikkausliiga

Paikallispelien alkamisajat taas ovat aiheuttaneet hieman närää. Helsingissä HJK ja HIFK mittelöivät runkosarjassa vastakkain kahtena keskiviikkoiltana kello 18.30. Pirkanmaan derbyistä Hakan ja Ilveksen välillä ensimmäinen on sijoitettu viikonlopulle ja toinen arkipäivälle (LUE LISÄÄ)

– Vähemmän yllättäen Stadin Derbyt pelataan taas arkipäivinä. Metroderbyistä sentää toinen on viikonloppuna, tosin alkaa jo klo 13, kommentoi Mikko ja jatkaa:

– Mutta noin muuten ihan hyvä ohjelma. Toivottavasti yleisö pääsee katsomoihin.

Mikko Pousi 🇺🇦

@MikkoPousi

Mikko Pousi 🇺🇦

@MikkoPousi
Vähemmän yllättäen Stadin Derbyt pelataan taas arkipäivinä. Metroderbyistä sentää toinen on viikonloppuna, tosin alkaa jo klo 13. 👎
#Veikkausliiga #stadinderby #HJK #metroderby
Mutta noin muuten ihan hyvä ohjelma. Toivottavasti yleisö pääsee katsomoihin.

Koko Veikkausliigan runkosarjan otteluohjelman löydät TÄSTÄ LINKISTÄ.