Teemu Pukki kärsi ”oudon” loukkaantumisen – valmentaja toivoo pikaista paluuta

© Kuva: Getty Images

Norwich City kasvatti sarjajohtoaan Englannin Mestaruussarjassa, kun se voitti Cardiff Cityn 2-1-lukemin vieraskentällä.

Suomalaishyökkäjää Teemu Pukki oli kamppailusta sivussa venähtäneen kyljen takia. Norwich-luotsi Daniel Farken mukaan 30-vuotias kärkimies loukkaantui ottelua edeltävissä harjoituksissa, kesken joukkueen vetotreenin.

– Teemun loukkaantuminen oli hieman outo, Farke totesi voiton jälkeen PinkUnille.

– Yleensä jalkapalloilijoiden loukkaantumisissa on kyse jaloista. Mutta harjoituksissa hän tunsi jotain kyljessään. Hän laukoi, ja tunsi saman tien kipua. Kyseessä ei siis ole merkittävä loukkaantuminen.

Farke toivoo, että Pukki pystyy pelaamaan jo Norwichin seuraavassa ottelussa. Mestaruussarjan piikkipaikalla majaileva joukkue kohtaa keskiviikkona Bristol Cityn.

– Toivon, että hän on pian saatavilla. Tässä pelissä hän ei kuitenkaan olisi kyennyt kääntyilemään ja kiihdyttämään, joten emme halunneet tuoda häntä puolikuntoisena paikalle, Farke jatkoi.

– Toivottavasti hän pystyy pelaamaan Bristol-ottelussa. Meidän on odotettava muutama päivä, ennen kuin tiedämme. Hänen poissaolonsa oli merkittävä takaisku, mutta minun on myös kehuttava Jordan Hugillin esitystä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.