Norwich City kasvatti sarjajohtoaan Englannin Mestaruussarjassa, kun se voitti Cardiff Cityn 2-1-lukemin vieraskentällä.

Suomalaishyökkäjää Teemu Pukki oli kamppailusta sivussa venähtäneen kyljen takia. Norwich-luotsi Daniel Farken mukaan 30-vuotias kärkimies loukkaantui ottelua edeltävissä harjoituksissa, kesken joukkueen vetotreenin.

– Teemun loukkaantuminen oli hieman outo, Farke totesi voiton jälkeen PinkUnille.

– Yleensä jalkapalloilijoiden loukkaantumisissa on kyse jaloista. Mutta harjoituksissa hän tunsi jotain kyljessään. Hän laukoi, ja tunsi saman tien kipua. Kyseessä ei siis ole merkittävä loukkaantuminen.

[readmore from=Pukki-Teemu]

Farke toivoo, että Pukki pystyy pelaamaan jo Norwichin seuraavassa ottelussa. Mestaruussarjan piikkipaikalla majaileva joukkue kohtaa keskiviikkona Bristol Cityn.

– Toivon, että hän on pian saatavilla. Tässä pelissä hän ei kuitenkaan olisi kyennyt kääntyilemään ja kiihdyttämään, joten emme halunneet tuoda häntä puolikuntoisena paikalle, Farke jatkoi.

– Toivottavasti hän pystyy pelaamaan Bristol-ottelussa. Meidän on odotettava muutama päivä, ennen kuin tiedämme. Hänen poissaolonsa oli merkittävä takaisku, mutta minun on myös kehuttava Jordan Hugillin esitystä.